lunes, 23 de mayo de 2005

A l'Alba...

Què ens suggereix l'alba??
Sempre que puc m'intento escapar a la platja per veure la sortida de sol, és un moment que m'inspira molta tranquilitat. Només cal estirar-se una estoneta a la sorra, esperar a que surti el sol i llavors retratar-lo, us asseguro que val la pena... La fotografia que mostro és de la platja de Màlaga una matí d'agost del 2004.


Un cop feta la fotografia, quan la tornes a mirar hi pots veure moltes coses a dintre, jo crec que cada foto te el seu significat i segur que se'n poden trobar mils...I depenent del moment de la teva vida on en trobes pots trobar unes coses o unes altres. Ara us comentaré el que jo hi veig en aquesta fotografia...

Començaré describint les coses més generals, al veure la foto pots pensar que el dia comença o acaba, per mi al mirar aquesta foto és quan comença un nou dia. El sol representa la vida de la persona, de l'ésser humà, que lluita per donar llum i obrir-se pas al món.
Els núvols per on intenten sortir els rajos del sol són tots els entrebancs que tindràs durant el dia i que lluitaràs per treure cap i poder seguir endavant. Donaràs llum a tot un seguit de muntanyes i paisatges inamobibles i fixes que no els pots canviar mai passi el que passi, és el cas d'aquelles coses o persones que tens sempre al teu costat. I un cop acabi el dia les onades del mar s'emportaran tots els rajos del dia i així tota la vida i totes aquelles vivències que han transcorregut durant unes hores quedaràn recollides en un mar ple de memòries i records.

Això és el que he trobat a dintre de la fotografia, imagino que si la mires d'aquí uns anys potser trobaria altres coses, no ho sé...Ara per ara veig això, miraré de penjar més fotos i analitzar-les...Espero els vostres comentaris sobre el que en penseu o el que representa per vosaltres aquesta sortida de sol, o sinó hi esteu d'acord amb alguna cosa... Crec que ens podem intercanviar grans opinions...

Fins aviat!

Formigueta.

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Buenas Formigueta! ja veig que els teus comentaris estan plens de sentiments, gran foto la que has triat, espero veurem moltes d'altres que de ben segur expresarant sentiments teus. Tiu ens veim divendres i recorda disabte sopar!
Pd: Es comença a reclama la teva presencia per la biblioteca.