jueves, 4 de mayo de 2006

Sensacions indescriptibles...

Avui després de molt de temps torno a retrobar-me amb el meu blog, abans no ho habia fet perquè potser no habia trobat una fotografia que realment em motivés per poder escriure alguna cosa al respecte, també cal dir, que m'he animat gràcies, una amiga que va passar per aquí fa uns dies...Gràcies!

També li he donat una miqueta més de format al meu blog, (aviam si aprenc una miqueta més i el puc seguir millorant...), com haureu vist ara surt una panoràmica al inici del blog, la veritat que és una foto d'un lloc molt especial que vaig conèixer aquesta Setmana Santa amb el meu amic Ivan, i gràcies a ell avui us puc ensenyar aquest paissatge tan xulo, immortalitzat des del Far d'Hondarribia, que per mi és un dels pobles més macos i entranyables del País Vasc.

I per si fos poc, també l'he animat una mica posant una cançó molt especial per mi, que va marcar una época molt important en la meva vida, segur que els que em coneixeu des de fa temps i vau compartir amb mi aquells moments us sonarà...


La fotografia que mostro està feta a la Platja d'Orio al País Vasc aquesta Setmana Santa, un cop l'Ivan i jo ja havíem fet tots els kilòmetres de la nostra mini aventura i ens havíem instal·lat en el càmping, llavors vam sortir per la platja que teniem al costat i la veritat que aquell paissatge no té desperdici. És un lloc ideal per relaxar-se, per deixar-se portar i escoltar el soroll del vent i de les onades trencant contra les pedres... Aquelles sensacions experimentades són indescriptibles.

Un altre dia parlaré una mica més a fons sobre el meu viatge... Ara per no faltar a la costum, us deixo una altra canço que està sonant ara mateix al meu ordinador: "U2 - One".

Una abraçada!

Formigueta

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola!
He visitat varies vegades aquest blog però no he tingut mai l'oportunitat d'escriure-hi unes paraules.
Només dir-te que aquestes fotos son molt xules i que la veritat que fa ganes de visitar aquests llocs tan entranyables!

Anónimo dijo...

M'encanta la cançó del teu blog Xavi...
Petons,
Ester

Anónimo dijo...

Bones altre cop,
Em deixes recomanar-te una de molt maca???:

Whitney Houston - I will always love you

Té el seu temps...però segueix dient molt...

Que vagi tot molt bé,
Ester