lunes, 23 de mayo de 2005

A l'Alba...

Què ens suggereix l'alba??
Sempre que puc m'intento escapar a la platja per veure la sortida de sol, és un moment que m'inspira molta tranquilitat. Només cal estirar-se una estoneta a la sorra, esperar a que surti el sol i llavors retratar-lo, us asseguro que val la pena... La fotografia que mostro és de la platja de Màlaga una matí d'agost del 2004.


Un cop feta la fotografia, quan la tornes a mirar hi pots veure moltes coses a dintre, jo crec que cada foto te el seu significat i segur que se'n poden trobar mils...I depenent del moment de la teva vida on en trobes pots trobar unes coses o unes altres. Ara us comentaré el que jo hi veig en aquesta fotografia...

Començaré describint les coses més generals, al veure la foto pots pensar que el dia comença o acaba, per mi al mirar aquesta foto és quan comença un nou dia. El sol representa la vida de la persona, de l'ésser humà, que lluita per donar llum i obrir-se pas al món.
Els núvols per on intenten sortir els rajos del sol són tots els entrebancs que tindràs durant el dia i que lluitaràs per treure cap i poder seguir endavant. Donaràs llum a tot un seguit de muntanyes i paisatges inamobibles i fixes que no els pots canviar mai passi el que passi, és el cas d'aquelles coses o persones que tens sempre al teu costat. I un cop acabi el dia les onades del mar s'emportaran tots els rajos del dia i així tota la vida i totes aquelles vivències que han transcorregut durant unes hores quedaràn recollides en un mar ple de memòries i records.

Això és el que he trobat a dintre de la fotografia, imagino que si la mires d'aquí uns anys potser trobaria altres coses, no ho sé...Ara per ara veig això, miraré de penjar més fotos i analitzar-les...Espero els vostres comentaris sobre el que en penseu o el que representa per vosaltres aquesta sortida de sol, o sinó hi esteu d'acord amb alguna cosa... Crec que ens podem intercanviar grans opinions...

Fins aviat!

Formigueta.

4 comentarios:

Anna dijo...

Formigueta, NO tinc paraules, es G E N I A L !

Little_Fish dijo...

Amb aquest escrit inicies quelcom que portes temps pensant, i que t'ha costat donar l'empenta definitiva, i si crear el blog ja va ser un petit pas aquest text ja es una declaració d'intencions.

M'has parlat molt de les fotografies, del que t'agrada fer-les, del que representen per tu, del que pots arribar a veure-hi dins... però es quelcom que a mi em costa molt, reconec que es una fotografia preciosa però per mi no pasa de ser una imatge. De la mateixa manera que un cuadre no deixa de mostrar-me tota la seva bellesa, pero no parla.

Sempre que t'he comentat alguna cosa sobre una foto no era sobre la imatge sino del moment en que va ser pressa.

http://littlefish7.blogspot.com/2005/04/temps-de-reflexions.html

Puc dir-te tot el que vaig sentir en un moment determinat, pero es que son moltes les situacions que es junten i els sentits que s'utilitzen. En la foto d'aquest post que copio actuen la vista mirant en paisatge, l'oida amb les onades trencant als meus peus i el vent bufant, l'olfacte sentint la sal de la mar i el tacte del vent fred provocant-me una sensació de gelor . Si ho unim a un moment de soletat i plenitud per dedicar-te a tu mateix les coses surten soles.

Pero esta clar que no es el mateix que tu vols arribar a dir. Ha arribat un punt que m'hes més facil mostrar el que sento que intentar descobrir el que vol dir la gent, i mira que abans era al revés!

Encara així estaré atent a aquest experiment que intentes i depen el que provoquis en mi, intentar colaborar en ell. Pot ser divertit!

Ivan.

Little_Fish dijo...

Sembla que ja tens un altre persona que estará atenta a les teves evolucions, aixó si que es arribar i moldre. No ens defraudis ;)

Integrado dijo...

Buenas Formigueta! ja veig que els teus comentaris estan plens de sentiments, gran foto la que has triat, espero veurem moltes d'altres que de ben segur expresarant sentiments teus. Tiu ens veim divendres i recorda disabte sopar!
Pd: Es comença a reclama la teva presencia per la biblioteca.