domingo, 25 de septiembre de 2005

Una de records...

Avui toca una foto dedicada als records...Sempre he comentat que per mi el mar, les onades, la platja,...És com un gran magatzem de records...Doncs aquí us mostro una altra fotografia de les meves vacances però aquesta és d'Àguilas, un poble de la província de Múrcia. Està feta a les 2 de la matinada assegut a les pedres d'un espigó on hi havien unes barques surant sobre la superfície...

Recordo que no va ser un bon dia...I vaig decidir evadir-me del món i marxar a escoltar el soroll de les onades contra les pedres... I va ser aquí on vaig fer la foto, és molt simple però m'inspira molta tranquilitat, només de pensar en aquell moment se'm posen els pèls de punta...La veritat que en aquell moment van passar per la meva ment moolts records, dels bons i dels dolents...Però cal seguir endavant vivint i disfrutant del present, sabent que formen part de mi i que estan allà!

I com sempre he dit, en aquesta vida tot s'acaba, tant les coses bones com les dolentes, per tant intentem viure els nostres dies de la millor manera possible! I mirar poques vegades enrere i tenir sempre la mirada endavant!!

Avui ho deixo aquí...;)

Una abraçada!!

Formigueta!

P.D: Una canço: "No puedo enamorarme de ti" de Joquín Sabina en el disc homenatge a Antonio Flores.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have FREE leads for your business. Hey, these are free for the asking. All you need to do is visit my website.

Come and check it out if you get time :-)

Anónimo dijo...

What a great site you have here, I bookmarked it!

I have a penis pills related info site. It covers penis pills related information.

Check it out when you can. ;)

crisnelson2929 dijo...

i thought your blog was cool and i think you may like this cool Website. now just Click Here

Anna dijo...

ueii no et puc dir massa de la foto, la trobu massa fosca (sísí, eran les 2 d la matinada) xo, m'imagino akesta situació, la veritat esq kuan es un dia axi d "dolent" no hi ha res millor que escoltar les onades, relaxa molt (entre d'altres coses) i et fa pensar amb mes claretat.

Petons guaaaapu!

121774 dijo...

This blog is awesome! If you get a chance you may want to visit this penis enlargement reviews site, it's pretty awesome too!

Ester dijo...

Hola Xavi!
He recuperat la direcció del teu blog al pc nou.
Feia temps k no hi entrava, i veig ke has actualitzat poc...
La foto d'abans és mol maca, és d'aquelles fotos que quan te les mires, recordes el moment exacte en el que la vas fer, així com quins erens els teus pensaments, preocupacions i sentiments que t'omplien. I no només això, sinó que tanques els ulls i segueixes veient aquell paisatge, sentint l'aire sobre teu, igual que el dia que vas prendre la fotografia. Sovint ens passa, a molts...la memòria no és infinita, però els bonics o dolents moments, per detalls que siguin no són fàcils d'oblidar.
La veritat sk se't dona molt bé la fotografia...stas fet tot un mestre!
Les últimes paraules del comentari, m'han commugut, i és per això ke m'he decidit a escriure. Hi estic d'acord, s'ha de mirar endavant i aprendre del que tenim al darrere; que ens serveixi si més no, per millorar com a persones i sentir-nos agust amb nosaltres mateixos.
Viu, gaudeix i sigues feliç, que de vida només hi ha una.
Petons,
ESTER

Roberto Iza Valdes dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Iza Roberto dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.